
آشپزي
مواد لازم کالباس
مرغ : 1 کيلو ( بهتر است هم از سينه و هم از ران مرغ استفاده شود )
سير : 5 حبه
زرده تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوري
روغن مايع : 3 قاشق غذا خوري
مواد لازم ادويه کالباس
نمک : 1و 1/2 قاشق سوپخوري
فلفل : 1/2 قاشق مرباخوري
دارچين : 1/4 قاشق مرباخوري
ميخک : 3 پر
جوز هندي : 1/4 قاشق مرباخوري
آويشن : 1/2 قاشق مرباخوري
هل : 1/2 قاشق مرباخوري
زنجبيل : 1/2 قاشق مرباخوري
طرز تهيه
ابتدا مرغ را به همراه سير سه بار چرخ ميکنيم وسپس آرد را را مواد اضافه ميکنيم و خوب ورز ميدهيم

حال ادويه ها را با هم مخلوط ميکنيم و الک ميکنيم و به مواد بالا اضافه ميکنبم و باز ورز ميدهيم

سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه ميکنيم

مواد را آنقدر ورز ميدهيم تا حالت خميري بگيرد و به ظرف نچسبد

حال موا را بر روي يک ورق آلومينيومي بسيار نازک پهن ميکنيم يا سلفون پهن ميکنيم و براي اين مرحله ميتوانيد وسط کالباس هويج و قارچ و پسته بريزيد که من فقط هويج ريختم

و با کمک ورق آلومينيومي کالباس را رول ميکنيم

و سپس به خوبي ورق الومينيوم را دور کالباس ميپيچيم بهتر است سه لايه ورق آلونيوم دور کالباس بپيچيد تا هنگام پخت آب به هيچ وجه به داخل آلومينيوم نفوذ نکنه

حال يک قابلمه را آب ميکنيم و ميگذاريم تا آب جوش بيايد و سپس کالباس ها را درون اب ميگذاريم بهتر است آب دو سانت روي کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر ديديد کالباس روي آب ميايستد يک بشقاب نشکن روش بزارين تا داخل آب برود

و يک ساعت زمان بدهيد تا کالباس پخته شود شما ميتوانيد کالباس را بخار پز هم بکنيد سپس از آب در بياوريد کالباس ها را به مدت 12 ساعت در داخل يخچال بگذاريد تا خوب خودش را بگيرد حال کالباس را از داخل آلومينيوم بيرون بياوريد و برش دهيد
کالباس خونگي شما آماده هست و ميتونيد سرو کنيد و در کنار عزيزانتان از يک غذاي سالم لذت ببرين

منبع: آش خونه
کالباس
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0